Transport intern

Regim de transport exclusiv si in regim expres


 

Daca doriti ca marfa dumneavoastra sa beneficieze de avantajele unui transport exclusiv, suntem in masura sa satisfacem aceasta cerinta. In cazul in care aveti o marfa care prin natura ei (lungime, latime, inaltime, greutate) sau prin caracteristicile ei (marfa fragila) care necesita un transport exclusiv, va rugam sa ne contactati deoarece suntem in masura sa efectuam un astfel de transport. Totodata daca transportul marfii dumneavoastra necesita un timp de urgent, atunci va rugam sa solicitati transport in regim expres si marfa dumneavoastra va ajunge la destinatie in cel mai scurt timp posibil.

 

 

 

 

 

 

Regim de transport in grupaj


 

Pentru a transporta marfuri care nu necesita  un timp de tranzit urgent va punem la dispozitie tipul de transport in regim grupaj. Acest regim de transport va respecta cerintele dumneavoastra de eficienta in ceea ce priveste pretul si timpul de tranzit.

 

 

 

 


 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

In cazul unor evenimente neprevazute, asa cum sunt accidentele in care vinovati sunt ceilalti participanti la trafic, compania noastre detine numeroase polite de asigurare prin care isi poate despagubi colaboratorii. In aceste conditii, indiferent de natura accidentului si de valoarea pagubelor, veti receptiona despagubiri financiare care sa acopere intreg prejudiciul cauzat.

 

CONDITII SI TERMENI DE LIVRARE

 

- Comanda ferma de transport se transmite cu minim 24 de ore inainte de incarcare pentru incarcarile in regim exclusiv.

- Comanda ferma de transport se trimite cu minim 5 zile lucratoare inainte de efectuarea transportului – pentru incarcarile in regim de grupaj.

- Incarcarea / descarcarea camionului intra in sarcina expeditorului respectiv destinatarul marfii.

- Despre eventualele probleme aparute in derularea transportului va fi informat in timp util beneficiarul marfii.

- Asigurarea marfii pe toata perioada desfasurarii transportului intra in sarcina tranportatorului.

- Soferul va asista la incarcarea si descarcarea marfii.